Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli), ()- KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün kurucusu Ahmet Fetgeri Aşeni’nin ismi verilen parkın açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Avrupa ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok. Zor günlerin artık sonlarına doğru geliyoruz, stadımızın bitmesiyle beraber artık başka bir sayfa açılmış olacak" diye konuştu.

Gölcük İlçesi'nde katıldığı park açılışının ardından açıklama yapan Orman, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimlerinde bir sıkıntı olduğunu ve bununla alakalı bakım işlemleri yapılacağını söylerek, "Biz Avrupa maçlarımızı ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok. Başakşehir kulubü ile görüşme yapıldı. Bir ön görüşme yaptım. Değerli dostumuz Göksel Gümüş 'Elimizden gelen her şeyi yaparız' diye bana söyledi. Bunu biz daha teknik ekiple konuşmadık. Konuşalım ona göre karar vereceğiz" dedi.

Bursaspor karşılaşmasıylada ilgili açıklama yapan ve Bursaspor'un önemli bir rakip olduğunu söyleyen Orman, "Bursa'ya yenmek için geliyoruz. Bursaspor önemli bir ekip. Şenol Güneş gibi çok önemli bir hocaları var. Onlar da yenmek isteyeceklerdir. Bundan sonrası sahada belli olacak. Sakatlıkların olmadığı, hakemin maça müdahil olmadığı bir maç olsun" diye konuştu.

FOTOGRAFLI