SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattının hemen üzerinde yer alan Fethiyespor'un teknik direktörlüğüne son olarak Altay'ı çalıştıran 45 yaşındaki Mesut Toros getirildi.
Beyhan Çalışkan'ın istifasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Mesut Toros, kulüp binasında 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Mesut Toros, Fethiyespor'u uzun süredir takip ettiğini ve 2 maçını canlı izlediğini söyledi. Takımdan ayrılan Beyhan Çalışkan ve yönetimin güzel bir kadro kurduğunu anlatan Toros, "Takım iyi futbolculardan kurulu. Bazen işler yolunda gitmeyebilir. Fethiyespor'a başarılı olmak için geldim. Kısa sürede toparlanıp iyi işler yapmak istiyoruz" dedi.
Mesut Toros bu sezon düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Fethiyespor'u çalıştıran 3'üncü teknik direktör olacak. Fethiyespor'da Toros'un yardımcılığını Tacettin Bakacak, kaleci antrenörlüğünü ise Emin Sarı yapacak.
Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Okan Uysal ise, "Mesut Toros'un Fethiyespor'da başarılı olacağına inanıyoruz. Umarım uzun yıllar çalışmak nasip olur" diye konuştu.

FOTOĞRAF