Sarı-lacivertli taraftarlar, Kadıköy'de eski Salı Pazarı alanında toplanarak otobüsler ve özel araçlarıyla yaptıkları konvoyla Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi'ne ulaştılar.

Kadıköy'de sabahın erken saatlerinde toplanan taraftarlar buradan 20 otobüs ve onlara eşlik eden çok sayıda özel aracın yer aldığı konvoyla, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü takiben Mahmutbey gişelerinde Avrupa yakasından da katılımcılarla buluşup Silivri'ye gelerek ceza ve infaz kurumu yerleşkesi önünde toplandılar.

Eski Salı Pazarı'ndan çıkmadan önce tezahüratlar yapan ve meşale yakan taraftarlar, Mahmutbey gişelerini geçmeden önce de araçlarından çıkarak meşaleler yaktılar.

Ceza ve infaz kurumu yerleşkesi önüne gelen taraftarlar burada ellerinde ''Haklıyız kazanacağız'' yazısının yer aldığı dövizleri tutup tezahüratlarla, tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, mali işler müdürü Tamer Yelkovan ve kulüp amatör şubeler genel koordinatörü Cemil Turan'a destek verdiler.

 Taraftarlar arasında eşi ve çocuğu ile gelenler de var. Kendilerine haksızlık yapıldığını iddia eden taraftarlar, adeletin yerini bulacağına inanıyor.

Bu arada yerleşke önünde çok sayıda jandarma da güvenlik tedbirleri aldı. Sarı - lacivertli taraftarlar, kendileri için hazırlanan çadır içinde yer alırken, çadır dışına çıkmaları kontrollü yapılıyor.