Mehmet Topal: "Çok kaliteli bir ekibe sahibiz"

Takım kaptanı Volkan Demirel: "Bizim için önemli olan skordu"

"Beşiktaş, Osmanlıspor ve kendimize başarılar diliyorum"

Alper Potuk: "Tur atladığımız için takım olarak çok mutluyuz"

Fenerbahçe'nin Feyenoord karşısında kaydettiği röveşata golüyle takımına galibiyeti getiren Moussa Sow, zor bir karşılaşmadan galip ayrıldıklarına vurgu yaparak, önemli olanın turu geçmek olduğunu ifade etti.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Sow, "Röveşatayla gol atmak daha zor ama normal gol atmak da zor. Her iki türlü gol atmak zor bir iş. Bu akşam çok önemliydi buradan mağlubiyet almadan ayrılmak. Bizim için çok zor bir karşılaşma oldu. Fenerbahçe için harika bir maç, fantastik bir maç değildi. Önemli olan turdu. Lideriz. Bu akşam yanımıza kalacak olan kâr budur" dedi.

Yenilmezlik serisiyle ilgili de konuşan Sow, "Aslında bu seriyi yakalamadan önce takımda konsantrasyon eksikliği görülebilirdi. Hocamız da bunu sıklıkla tekrar ediyordu. Sürekli bunun öneminden bahsediyor bize. Şu an ne istediğini bilen bir takımız. Her maça 3 puan düşüncesiyle, kafamızda bir hedefle çıkıyoruz. Beşiktaş karşılaşmasını bir kenara bırakırsak her maçımızı kazanarak yolumuza devam ettik. O maçı da kaybetmedik. Yani yenilmezlik serimiz sürüyor. Bu akşam da galibiyetle ayrıldık. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var. İyi hazırlanacağız o maça da. Şu anda iyi durumda olan bir rakip. İyi oynayan bir rakiple karşılaşacağız. Orada da isteğimiz 3 puanla dönmek" diye konuştu.

MEHMET TOPAL: "ÇOK KALİTELİ BİR EKİBE SAHİBİZ"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mehmet Topal ise, "Sezona kötü başladık, sonrasında toparlandık. Karakterli ve çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Toparlanmayı başardık. Bugün de iyi mücadele ettik. Temkinli oynadık. Pozisyonlarımız da vardı, onları atabilsek belki farklı olabilirdi. Grup belli olduğunda bize çok şans vermiyorlardı ama ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Mutluyuz. Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde elendik, yarı finalde elendik. Fenerbahçe'nin her zaman hedefi tüm kupaları almaktır. Umarım sezon sonuna kadar da bu galibiyetler devam edecek" dedi

VOLKAN DEMİREL: "BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SKORDU"

Takım kaptanı Volkan Demirel de, "Manchester United deplasmanından sonra iyi bir çıkış yakaladık. Fenerbahçe'de hedef bitmez. Fenerbahçe'yi Türkiye'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Türk takımlarının bu seviyede olması lazım. Beşiktaş, Osmanlıspor ve kendimize başarılar diliyorum. Hocamız ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lider olduk ve mutluyuz. Amaç iyi futbol değildi.3-4 günde bir maç oynuyoruz. Bizim için önemli olan skordu."

ALPER POTUK: "TUR ATLADIĞIMIZ İÇİN TAKIM OLARAK ÇOK MUTLUYUZ"

Alper Potuk da, "Bugün buraya gruptan çıkmaya geldik ama lider çıkmak istiyorduk. Tur atladığımız için takım olarak çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Oynadığı sürece elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Alper, "Futbola başladığımdan beri orta saha oynuyorum. Kanatlarda da kullanıldım. Hocamız nerede görev verirse orada oynarım. Sezon başı hocayla 'yerim orta saha' diye konuşmuştum. O da zamanla beni orta sahaya kaydırdı. Biz kazanmaya devam edelim de nerede oynadığım önemli değil" dedi.

Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını da belirten Alper, "Bize yakışmayan bir başlangıç yaptık. Ne futbolcu kalitemize yakışan ne de Fenerbahçe gibi büyük bir takımın tarihine yakışmayan bir başlangıç yaptık. Zaman geçtikçe hem hoca takımı tanıdı hem de biz birlikte oynayarak daha iyi oynamaya başladık. Şimdilik ligde de Avrupa'da da yolumuza devam ediyoruz. Hedeflerimiz var, ben şimdi söylemeyim, inşallah orada olduğumuz zaman söylerim" diyerek sözlerini noktaladı.

ROTTERDAM /