İSTANBUL, () - FENERBAHÇELİ futbolcu Caner Erkin, bu derbi maçının örnek alınması gerektiğini ve sadece futbol oynamak istediklerini söyledi.

Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Caner Erkin, son dakikalarda Dany'nin sarı kart gördüğü pozisyon sonrası topu dışarıya atma sebebini açıkladı. Sarı lacivertli futbolcu, "Ben ilk önce pozisyonu anlayamadım. Frikik oldu diye topun başına geldim ve Tolga ağabey pozisyonu anlatmaya çalıştı. Ben de hakemi dinleyerek böyle bir şey yapmayı uygun gördüm. Sonra Beşiktaş takımı oyuna başladı" dedi.

Beşiktaş ile bugün oynadıkları derbinin örnek alınması gerektiğini belirten Caner, "Camialarımız, biraz savaş ortamından futbola dönmeli. Böyle şeyler ön plana çıkmalı. Futbolcular bunu başlatmalı. Herkes bir olup bunu çözmeli. Bu olaylar çok doğru gitmiyor. Birbirimizin arasında problem çıkıyor. Artık futbol oynayalım. Biz futbolcular olarak sadece futbol oynansın istiyoruz. İnşallah bundan sonra bu başlangıç olur ve bütün derbilerde bunları görürüz" diye konuştu.

os (os)