Fenerbahçe, Trabzonspor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Takımın deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu Trabzonspor maçı kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın kadrosu belli oldu.
Teknik direktör Aykut Kocaman, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu’nu maç kadrosuna almadı.

Dünkü antrenmanda sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Emre’nin bugünkü antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklanmıştı.
Samsunspor ile yapılan kupa, Bursaspor ile yapılan lig maçlarında kadroya alınmayan Gökhan Gönül ise Trabzonspor maçının kadrosunda yer aldı.

Kocaman, Emre’nin dışında Semih Şentürk, Bilica, Gökay Iravul ile tedavi süreçleri devam eden Sezer Öztürk ve Özgür Çek’i de Trabzonspor maçının kadrosuna almadı.

19 kişilik kadro

Kulübün internet sitesinde açıklanan 19 kişilik Trabzonspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.

Muhtemel 11

Fenerbahçe’nin yarınki maçta şu muhtemel 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün (Serdar Kesimal), Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Stoch, Alex, Sow.

4 OYUNCU KART CEZASI SINIRINDA
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde 3'er sarı kartları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, Trabzonspor maçında görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 34. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecek.