Uğur DEMİRKIRDI/DÜZCE, () - YENİ sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 16 Ağustos Cumartesi günü, geçen sezonun Yunanistan Ligi şampiyonu ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 16 finalisti Yunan takımı Olympiakos ile İstanbul'da bir hazırlık maçı yapacak. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki maç saat 21:30'da başlayacak.

İLK MAÇ İRAN TAKIMI SEPAHAN İLE

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını 26 Temmuz Cumartesi günü İran'ın Sepahan takımı ile yapacak. Kamp programı sonundaki bu maç, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe-Sepahan maçı 18.00'de başlayacak.

SHEFFİELD UNITED İLE SOMA İÇİN OYNANACAK

Sepahan maçıyla Düzce programını tamamlayacak olan Fenerbahçe, 2. hazırlık maçında 31 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da (TSİ), İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile İngiltere'de karşı karşıya gelecek. Soma yararına oynanacak bu maça, dünyanın en eski stadı olarak bilinen Bramall Lane ev sahipliği yapacak. Bu sezon 125. yılını kutlayan ve en önemli geçim kaynağı madencilik olan Yorkshire bölgesinin takımı olan Sheffield United ile yapılacak bu maçın geliri, 2 kulüp arasında yapılan anlaşma gereği Soma'ya bağışlanacak.

SON AVRUPA ŞAMPİYONU SEVILLA İLE KOPANHAG'DA OYNANACAK

Sheffield maçının ardından Fenerbahçe, İngiltere'den direkt Danimarka'ya geçecek ve 2013-2014 UEFA Avrupa Ligi finalinde Benfica'yı penaltılarla yenerek kupanın sahibi olan İspanya'nın Sevilla takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag'daki Brondby Stadyumu'nda oynanacak bu maç, 21.30'da (TSİ) başlayacak.

YUNANİSTAN LİGİ ŞAMPİYONU OLYMPİAKOS'U AĞIRLAYACAK

Fenerbahçe, Olympiakos ile İstanbul'da bir hazırlık maçı yapacak. 16 Ağustos günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 21:30'da başlayacak.

25 AĞUSTOS'TA SÜPER KUPA MAÇI VAR

Lig başlamadan önce son prova Galatasaray ile Süper Kupa finalinde 25 Ağustos'ta oynanacak.