Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk özel maçını İran'ın Sepahan takımı ile oynuyor.

Düzce 18 Temmuz Stadı'ndaki mücadeleye taraftarlar çok yoğun ilgi göstermezken, 4680 kişilik kapasiteye sahip olan statta yaklaşık 3000 koltuk dolabildi.

Sarı-lacivertli takım sahaya yeni sezon formaları ile çıktı. Maçın geliri geçen yıl yine bu statta oynanan Boluspor maçında olduğu gibi Düzcespor'a bırakılacak.

EMRE BELÖZOĞLU FORMA NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz sezon 25 numaralı forma ile mücadele eden Emre Belözoğlu bu sene 20 numaralı formayı tercih etti. 19 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe 4. yıldızı ilk takabilmek adına 2014-2015 sezonunda hedefini koyarken, kaptanlardan Emre Belözoğlu da buna kilitlenmiş durumda.

20. Şampiyonluk yolunda 20 numaralı formayı tercih eden ve bu yolda tam konsantrasyon ile çalışan Emre Belözoğlu takım arkadaşlarını da her fırsatta motive etmeye çalışıyor.

KALEDE MERT, YENİ TRANSFER DIEGO SAHADA

Yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında Düzce 18 Temmuz Stadı'nda İran'ın İsfahan ekibi Sepahan FC ile karşılaşacak olan Fenerbahçe sahaya şu on birle çıkacak:

Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mıhael Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Pierre Webo.

Sepehan'ın ilk 11'i

Gordan,

Shoja, Aghili, Karamı

Ghafourı, R.Navidkıa, A.Karımı, Hajsafı

Khalatbarı

Sharıfı - Pereıra



HAKEMLER

Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Deniz Kükrek yönetecek.

1. Yardımcı hakem Gündoğdu Yiğit (Kocaeli), 2. Yardımcı hakem Oğuzhan Şenler (Sakarya) ve 4. Hakem olarak Evren Artış (Zonguldak) görev yapacak

ÜNLÜLER DE MAÇTA

Bu arada karşılaşmayı izlemek üzere Acun Ilıcalı ve İbrahim Kutluay da stada gelirken, polis ve çevik kuvvet geniş güvenlik önlemleri aldı.

Fenerbahçe takımı sahaya yeni formalardan elektrik mavisini tercih ederek çıktı.