Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30'da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.

Egemen Korkmaz özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves ve Raul Meireles çalışmada yer almadı.

Bu arada Portekiz milli takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Bruno Alves ile Raul Meireles yarından itibaren kampa katılacak. Dün gelen Webo'nun ardından Portekizililer ise yarından itibaren Topuk Yaylası'nda takıma dahil olacaklar ve önce koşular ardından takımla çalışmalara katılacaklar.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERDİ

Öte yandan sarı-lacivertli takımın çalışmasını taraftarlar da izledi. Akşam antrenmanına saatler öncesinden gelen yaklaşık 200 kadar taraftar takımın sahaya çıkmasını bekledi. 18.30'da başlayan antrenmanı izleyen taraftarlar , takım koşu sırasında yanlarından geçtikçe büyük coşku yaşadılar. Taraftarlar zaman zaman futbolculara seslenerek tezahüratta bulundular. Giydikleri Fenerbahçe forması ve açtıkları Atatürk posteri ile dikkat çektiler.

TESİSLERDE BAYRAKLAR YARIYA İNDİ

Ülkede ilan edilen ulusal yas nedeniyle Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesislerde bayraklar yarıya indirildi. Tesislerin sınırları içinde bulunan Fenerbahçe ve Türkiye Bayrakları 3 gün boyunca bu şekilde dalgalanacak.