FENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 10 Mart Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 16.00'da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Milli takımlardan dönen Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular da antrenmanda yer aldı. Ülke milli takımlarında bulunan Michal Kadlec, Raul Meireles, Emmanuel Emenike ile Ümit Milli Takım'da bulunan Salih Uçan ise antrenmanda yer almadı. Serdar Kesimal takımla birlikte idman yaparken, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Cristian Baroni ve Pierre Webo, ikinci bölümde ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bruno Alves ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, tesislere gelerek antrenmanın bir bölümünü izledi.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. os (os)