Fenerbahçe Spor Toto Süper Finali Şampiyonluk Grubu’nun ilk haftasında, 15 Nisan Pazar günü Kadıköy’de Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Emre Belözoğlu, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

    Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 35 dakika sürdü. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında dün geceki Kayserispor maçında oynayan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

    Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. 2 grup halinde yapılan ayak tenisi maçlarının ardından, 4 minyatür kaleden oluşan maçlarla antrenman noktalandı.

    Sol üst ön adalesinde ağrılar bulunan Selçuk Şahin ile Sezer Öztürk, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

    Fenerbahçe,Trabzonspor maçının hazırlıklarına, yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.