FENERBAHÇE Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın ev sahipliği yaptığı törene kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, şube kaptanları, amatör şubelerden sporcu ve antrenörler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri, kulüp personeli ve taraftarlar da katıldı.
Törende başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve amatör şube sporcuları ile törene gelenlerle tek tek bayramlaştı. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Öncelikle İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kongrenin maddesi belli. Yapılacak iş belli. Seçim olacak. Kongreyle ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Sayın başkan ile henüz konuşmadım. Aziz Yıldırım'ın aday olmaması için hiçbir neden yok. Olması için de yok. Başka aday çıkar mı, bilemem. Çıkabilir de çıkamaz da" dedi.
Kulübün genel sekreteri Talat Yılmaz'ın son dönemde basında Aziz Yıldırım aleyhine yaptığı açıklamalara da değinen Günay, "Bunları daha evvel söyleyebilirdi. Bu sözlerin günü değil. Bir kulübün genel sekreterine yakışmayacak şeyler söyledi. Böyle şeyleri tasvip etmedik. Varsa bir şey bunu gelirsin yüksek divan kurulunda söylersin. Bu beyanaat biraz yakışmadı" diye konuştu.
Günay, Yılmaz'ın kulüp disiplin kuruluna sevkedilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını da kaydetti. MA(OS/FG)