Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında, 29 Eylül Cumartesi günü, deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen idman'da, dün akşam Trabzonspor maçının ilk on birinde görev alan oyuncular bir rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

Sarı - lacivertli diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dayanıklılık koşusunun ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.

Hafif ağrıları bulanan Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt'a, tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı özel bir program uygulandı. Serdar Kesimal ise tedavi ve çalışmasını tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Ayrıca dün Trabzonspor karşılaşmasında görev alan oyuncular yarın günü izinli geçirecek.