PTT 1'inci Lig ekiplerinden Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anlaşan Aatif Chahechouhe ise antrenmanı ziyaret ederek takım arkadaşlarıyla vedalaştı. 
Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra kondisyon çalışmaları yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile bir grup taraftar da izledi. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Özköylü, çalışmalarının beklediklerinden güzel geçtiğini belirterek, "Yabancı oyuncularımız aramıza yeni yeni katılıyor. Onların katılımıyla beraber yavaş yavaş takım olmaya başladık. Tabi bazı oyuncularımızın da hala sorunları devam ediyor. Onlarda yaşanacak gelişmelere göre yeni bir transfer hamlesi daha olabilir. Onun dışında Altınordu'dan kaleci olarak Tolgahan Acar'ı transfer ettik" dedi. Önemli bir problemlerinin olmadığını söyleyen Özköylü, "Bizim için bir adaptasyon dönemi olacak. Takımın bizi, bizim takımı tanımamız, onların fiziksel durumlarını görmemiz elbette zaman alacak. Ama tempomuz her geçen gün daha da artacak. Özellikle bayramdan sonra yoğun bir antrenman dönemi başlayacak" dedi.

AATIF VEDALAŞTI
Bu arada Fenerbahçe ile anlaşan takımın yıldız ismi Aatif Chahechouhe dün şehre geldi. Bugün antrenmanı ziyaret ederek takım arkadaşlarıyla vedalaştı. 4 sezondur kırmızı-beyazlı formayı giyen Faslı futbolcunun bu gece İstanbul'a giderek sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-lacivertli takımla sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Aatıf, henüz sözleşme imzalamadığı için açıklama yapmak istemedi.

FOTOĞRAFLI