Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, bugün sabah saatlerinde SV Bad Erlach tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sarı - lacivertliler, saat 20.00'da yeni sezondaki ilk hazırlık maçında, MTK Budapest karşısına çıkacak.

Sabah saatlerinde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 11.30’da başlayan antrenman, 1 saat 15dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktiksel çalışmalarla noktalandı.

Takımla birlikte sahada koşu çalışmasına katılan Egemen Korkmaz, daha sonra otelin salonunda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe'nin bugün Wiener Neustad'ta oynanacağı karşılaşma, yerel saatle 20.00’de (TSİ 21.00) başlayacak.

KOCAMAN'DAN OYUNCULARINA ÖVGÜ "HAYALİMDEKİ FENERBAHÇE BU"

Bu arada Fenerbahçe'de oyuncuların antrenmanlardaki çalışma temposu ve hırsı teknik direktör Aykut Kocaman'ın yüzünü güldürdü. Kocaman, sabah yapılan antrenman öncesi oyuncularına teşekkür ederek, "Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bugün Avusturya’daki 4. idmanımıza çıkacağız. 3 yıldan beri Fenerbahçe’de görev yapıyorum. İlk 3 antrenman şimdiye kadar gördüğüm en üst düzey en yüksek tempolu en keyifli antrenman oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İşte benim hayalimdeki Fenerbahçe bu. Antrenmanlar maçların aynasıdır. Sezon sonuna kadar böyle devam edersek başarı kaçınılmaz olacaktır. Bugünden itibaren hazırlık maçlarına başlıyoruz. Şu an için en önemli hedefimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçmek. İlk maçımıza iki haftadan az bir süre kaldı. Bu maçlardaki kadroyu bugünden itibaren ana hatlarıyla şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.