Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantepspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı - lacivertli ekip, antrenmanın ardından kendi tesislerinde kampa girdi.
Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana sağ arka adelesinde ağrı hissettiği için tedbir amaçlı katılmayan Bekir İrtegün takımdaki yerini aldı. Bekir çalışmaların tamamında takımla çalıştı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Selçuk Şahin’in tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi. Sezer Öztürk çalışmalarını bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla tamamlarken, Erten Ersu ise kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.
Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı’na giden Issiar Dia ile U18 Futbol Milli Takımı ile Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası’na katılan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.
Akşam saatlerinde yapılan antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı - lacivertli ekip, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.
Bilindiği gibi Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta son maçında Fenerbahçe ile Gaziantepspor yarın saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Mücadelede hakem Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak.