Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını milli futbolcularından yoksun devam ediyor.
Öğle saatlerinde Samandıra Tesisleri’nde yapılan çalışmaya A Milli Takım kampında bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ile Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Salih Uçan, U19 Milli Takımn kadrosunda bulunan Recep Niyaz, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Reto Ziegler, Moussa Sow, Miroslav Stoch ve Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Joseph Yobo katılmadı.
Öte yandan teknik heyetten izin alan Sezer Öztürk de idmanda yer almadı. Bu arada dişine kanal tedavisi yapılan Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin ise takımdan ayrı özel bir program dahilinde antrenman yaptı.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından, koordinasyon çalışması son bölümde de çift kale maç gerçekleştirdi.
Sarı-lacivertliler, yarın akşam yapacakları idmanla hazırlıklarını sürdürecek.