Önümüzdeki günlerde oynanacak olan derbi için nefeslerin tutulduğunu söyleyebiliriz. Bunun için taraftarlar takımlarını desteklemek maksadıyla stadyumda maçlarını izlemek istemektedirler. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçın 3 Aralık olması itibariyle, biletlerin yavaş yavaş tükendiğini söylemek mümkün olacaktır. Ülker Stadyumunda oynanacak olan maç için maç biletlerin tükenmiş olabilme ihtimalini de sizlerle paylaşmak gerekecektir. Çünkü iki takımın da hayran kitlesi fazla olduğundan dolayı, bu maçı yerinde seyretme istekleri bulunmaktadır. Oynanacak olan bu maçın hakeminin de belli olduğu bilgisini sizlere verebiliriz. Heyecanlı olacak olan karşılaşmanın hakemlik görevini Türkiye Futbol Federasyonu tayin etti. Bu maç için hakem olarak göreve Hüseyin Göçek isimli hakemin getirildiği belirtildi. Usta hakemin yönetecek olduğu maç için canlı bahis seçeneklerini de değerlendirebilir ve takımınıza bu şekilde de desteklerinizi iletebilirsiniz.

Maç hakkında önemli bir detayı da sizlere sunacak olursak, Galatasaray maçında kötü bir şekilde karşı takıma tezahürat yapan kişilerin bu maçı izleme hakları bulunmayacaktır. Yalnızca bu kişiler maçı izlemek adına televizyon kanallarını kullanabileceklerdir. Ayrıca, bu maçı izlemek adına canlı maç sitelerini tercih edebilir ve oradan da izleyebilirsiniz. Derbinin başlama saati olarak da saat 19.00 belirlenmiştir. Bu saatte başlayacak olan maç, La Liga ligindeki bir maç ile çakıştığından dolayı, yayıncı kuruluşun maçın saatinin değişmesini istemesi gibi bir durumun ortaya çıktığını da söyleyebiliriz.

Ülkemizde bu anlamda yayın yapan LİG TV yetkililerinin Türkiye Futbol Federasyonuna resmi bir başvuruda bulunduğu belirtildi. Fenerbahçe spor kulübü bu teklifi olumlu olarak değerlendirmiştir. Ancak Beşiktaş spor kulübünün bu teklife cevabı olumsuz olarak yansımıştır. Beşiktaş’ın deplasmana çıkacak oldukları Fenerbahçe maçı için, kendi cephesinde biletlerin tükendiğini bildirdi. Toplamda 1900 adet biletin satışa çıkar çıkmaz satın alındığını basın açıklamasında duyurdu. Canlı maç sitelerinin de bu konuyla ilgili açıklama yaptığını söyleyebiliriz. Bu konuyla ilgili haberi oradan da okumanız mümkündür. Beşiktaş taraftarlarının, Kadıköy stadına gitmeler için kendilerine belirlenen güzergahta hareket etmeleri gerekecektir. Daha önceden deniz yolculuğu ile geçiş yapan taraftarlar için bu kez, otobüs ile seyahat yolları gözüktü.