Mustafa AKIN - İSTANBUL /



Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u konuk ediyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde 21.15'de başlayan mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalıyor.

39'UNCU RANDEVU

Fenerbahçe ile Antalyaspor 39'uncu kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında oynanan ve geride kalan 38 maçın 27'sini Fenerbahçe, 4'ünü Antalyaspor kazanırken, 7 mücadele de yenişen olmadı.

YILDIZ FUTBOLCULAR SARACOĞLU'NDA

Mücadelede her iki takımın da golcüleri ön plana çıkıyor. İki takım transfer dönemimde isimleri dünyaca duyulmuş yıldızları kadrolarına kattı. Fenerbahçe'de Rovin Van Persie, Antalyaspor'da ise Samuel Eto'o'yu renklerine bağladı. İki yıldız futbolcu da takımları için Şükrü Saracoğlu'nda en iyi şekilde mücadele edecek.

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon çıkan v e yaptığı transferlerle adını sıkça duyuran Antalyaspor, ligde oynadığı 2 maçta galip geldi ve bu maçı da elde ederek 3'de 3 yapmak istiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe sahaya şu on birle çıkacak: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego Ribas, Luis Nani, Robin van Persie, Fernandao.

Antalyaspor'un 11'i şu şekilde: Saso Fornezzi, Josip Kvesic, Ömer Kandemir, Ondrej Celustka, Lokman Gör, Zeki Yıldırım, Kadir Bekmezci, Emrah Başsan, Emre Akbaba, Dejan Lazarevic, Samuel Eto'o.

PEREİRA KADRODA TEK DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu Pereira, Atromitos maçına göre kadrodaki tek isimde değişiklik yaptı. Portekizli hoca, kart cezası bulunan Caner Erkin'in yerine Hasan Ali Kaldırım'a ilk on birde forma şansı verdi.

Moussa Sow veda etti

Fenerbahçe'de Al Ahli takımına 17 milyon Euro bedelle giden Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesinde sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Mücadele öncesinde taraftarlara forma dağıtarak veda eden Sow'a sarı-lacivertli takıma gönül verenlerde yaptıkları yoğun tezahüratlarla karşılık verdi. Sow daha sonra Başkan Aziz Yıldırım ile saha içinde bir araya geldi. Tribünlerde Sow'un golünü attıktan sonra secde yaptığı ve üzerinde "Allah her daim yanında olsun" pankartı yer aldı. Başkan Aziz Yıldırım ve Senegalli futbolcu saha içinde bir konuşma gerçekleştirdi ve Sow'a plaket verildi. Aziz Yıldırım'ın konuşmasında duygusal anlar yaşayan Sow, Başkan Aziz Yıldırım'ı alnından öptü.