Salih Uçan ve Emenike takıma geri döndü

Milli futbolcuların yanı sıra Diego antrenmanda yer almadı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Sarı lacivertli ekibin Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde toplanan futbolcular sabah erken saatlerde kan örnekleri verdiler. Kahvaltının ardından 10.30'da antrenman için sahaya çıkıldı.

Milli futbolcular Mehmet Topal, Volkan Şen, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ile EURO2016'da yoluna devam eden Portekizli Nani ile dün elenen Slovakya'daki Stoch çalışmada yer almadı. Öte yandan ameliyat olan kaleci Volkan Demirel, Kjaer, De Souza ve Diego da ilk antrenmanda yoktu. De Souza'nın Brezilya'da çocuğunun dünyaya geldiği ve bu yüzden izinli olduğu öğrenildi. De Souza'nın takıma katılmak için Brezilya'dan yola çıktığı ifade edildi.

Çalışmada A takımdan Salih Uçan, Emmanuel Emenike, Robin van Persie, Hasan Ali Kaldırım, Jose Fernandao, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Ertuğrul Taşkıran, Alper Potuk, Erten Ersu, Hakan Çinemre yer alırken, bazı altyapı futbolcuları da antrenmana çıktı.

Diego kulüp arıyor

Diego'nun bir yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen kendisine kulüp aradığı ve transfer görüşmleri için izinli olduğu öğrenildi.

Kiralık futbolcular geri döndü

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımdan ayrılan Emenike ve Salih Uçan ise ilk antrenmanda yer aldılar. Salih saçlarını kısaltmış hali ile dikkat çekerken, Emenike ise sezonu erken açan isimler arasında yer aldı. yeni sezon için yapılan ilk antrenmanda alt yapıda oynayan çok sayıda genç oyuncu da yer aldı.

Volkan Demirel 2 hafta daha yok

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel sakatlığından dolayı 2 hafta daha takımdan ayrı kalacak.

Geride kalan sezonun son bölümünde belinden ameliyat edilen sarı-lacivertlilerin kaptanına 2 hafta daha tedavi uygulanacağı aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun iyileşme sürecine göre 26-27 Temmuz'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. öne eleme maçına yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi.

Pereira neşeli

Bu arada antrenmanın başında basın mensuplarının yanına gelen Pereira gazetecilerle selamlaşırken oldukça neşeli tavırlar sergiledi. Basın mensuplarına selam veren ve biraz zayıfladığını ve kas yaptığını anlatmaya çalışan Portekizli teknik adam, "Yeni sezon herkese hayırlı olsun. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık" dedi.