Süper Lig'in 5. haftasında F.Bahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. İlk yarıda F.Bahçe'de Alex de Souza, Trabzonspor'da Marek Sapara direklere takılınca ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da birçok net gol pozisyonuna girerken konuk ekip Trabzonspor'da Olcan Adın inanılması güç goller kaçırdı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI



Birbirinden net pozisyonların gole çevrilemediği maçta gol sesi çıkmazken F.Bahçe Kadıköy'deki yenilmezlik serisini sürdürdü ancak aradığı galibiyeti elde edemedi. Trabzonspor ise ligde oynadığı deplasman maçlarındaki galibiyet hasretini sürdürdü.

Fenerbahçe gelecek hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olurken Trabzonspor sahasında Mersin İdman Yurdu ile mücadele edecek.

Kocaman'dan tek değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları zorlu maçta, Olympique Marsilya maçının 11'inden tek değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Kocaman, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Kadıköy'de Fransa temsilcisiyle yapılan maçta orta alanın solun görevlendirdiği Caner Erkin'i bu kez yedekler arasında tutarken bu futbolcunun yerine Miroslav Stoch'a şans verdi.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığının tedavisinin ardından takıma dönen savunma oyuncusu Egemen Korkmaz yedekler arasında yer bulurken, bu futbolcunun yerine savunmada Olympique Marsilya maçında olduğu gibi yine Bekir İrtegün görev aldı.

Kuyt ve Krasic 18'de yok

Sarı-lacivertli ekipte sakatlık ve tedavi süreçleri tamamlandıktan sonra takımla çalışmalara başlayan Dirk Kuyt ve Milos Krasic, Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadılar.

Teknik direktör Aykut Kocaman iki futbolcuyu da henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle bordo-mavili ekip karşısında kadronun dışında tuttu.

Fenerbahçe'nin kadrosunda sakatlığı bulunan Serdar Kesimal'in yanı sıra, Bienvenu, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Özgür Çek ve Salih Uçan bulunmadı.


Kadıköy'de kadın ve çocuklar önündeki 7'nci maç

Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesiyle birlikte, cezası nedeniyle Kadıköy'de sadece kadın ve çocukların izlediği 7'nci maçına çıktı.

Daha önce seyircisiz oynama cezasının bu şekilde uygulandığı ligde 5, Türkiye Kupası'nda da 1 maç olmak üzere toplam 6 karşılaşmada sadece kadın ve çocuklara karşı oynayan sarı-lacivertlileri, zorlu Trabzonspor maçında da kadın ve çocuk taraftarlar destekledi.

Kadın ve çocuk taraftarlar bundan önceki maçlara olduğu gibi yine maça büyük ilgi gösterdiyse de tribünlerin tamamı dolmadı.

Bu arada karşılaşmayı (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcıları da izledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanına giderek başarılar diledi.

Trabzonspor'da eksik çok

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş takımını, Sivasspor maçından 3 farklı oyuncuyla sahaya sürdü.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında ilk 11'de oynayan Zeki Yavru ve Henrique'yi Fenerbahçe karşısında yedek soyundururken, bu oyuncuların yerlerine Celutska ve Olcan Adın'a ilk 11'de yer verdi.

Sivasspor maçının 9. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Tolga Zengin'in yerine de kalede Onur Recep Kıvrak görev yaptı.
MAÇIN CANLI ANLATIMI



Serkan Balcı yedek soyundu

Sivasspor maçında üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için forma giyemeyen Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında yedekler arasında yer aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Marc Janko'yu Sivasspor maçında olduğu gibi yine yedek soyundurdu.

Serkan ve Janko'nun yanı sıra Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Barış Özbek, Henrique, Emre Güral da yedek kaldı.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Colman, Tolga Zengin, Giray Kaçar ve Soner Aydoğdu Fenerbahçe maçında yer almazken, Volkan Şen ile yabancı oyuncular Adrian, Vittek ve Cech maç kadrosuna alınmadı.