TÜRKİYE futbol direktörü Fatih Terim, 1989-1990 sezonunda görev yaptığı Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti.
Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nun babası Ahmet Hamzaoğlu'nun cenazesine katılmak üzere dün İzmir'e gelen Terim, Göztepeli yöneticilerin davetini kırmadı ve cenazeden sonra kulüp binasına geçti. Sarı kırmızılı ekibin efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak, Genel Müdür Doğan Mutlu ve Müze Müdürü Adil Artuner'le birlikte kulübü gezen Fatih Terim, Göztepe'yi çalıştırdığı dönemde çekilen ve müzede sergilenen fotoğrafı görünce duygu dolu anlar yaşadı.
Göztepe'nin hayatında büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Fatih Terim, "Göztepe'nin şanlı tarihini yakından incelemenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Göztepe'de çalıştığı dönemdeki fotoğrafını da yorumlayan Terim, "Kariyerimin en güzel günlerini burada yaşadım. Göztepe'de yapacak çok işimiz vardı. Ancak Milli Takım'dan davet gelince teklifi reddemedim" ifadelerini kullandı.
Fatih Terim, 13 Austos 2014'te hizmete giren Urla Adnan Süvari Tesisleri'nin de açılışına katılmış, "Göztepe'nin olduğu her yerde ben de varım" demişti.
GÜMÜŞHANE'YE GİTTİLER
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Gümüşhanespor'la karşılaşacak Göztepe, depasmana gitti. Sarı kırmızılı ekipte tedavileri devam eden Egemen ve Metin Depe İzmir'de kalırken hafif sakatlığı bulunan bulunan Cihan ile Halil, kafilede yer aldı. Son antrenmanını yarın Gümüşhane'de yapacak olan Göztepe, daha sonra maç saatini bekleyecek.

FOTOĞRAFLI