ESKİŞEHİRSPOR Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Mersin'e 3 puan için gideceklerini söyleyerek "Takımımızda birlik beraberlik üst seviyede. Oradan galibiyetle döneceğimize yürekten inanıyorum" dedi.
Hayrettin Karaca Parkı'ndaki Kocatepe Kahve Evi'nde basın toplantısı düzenleyen Fatih Sezer, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçında 2-0 yenik duruma düşmelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Sezer şöyle devam etti:
"Bursaspor maçında ilk yarı tanıyamadığımız takımımız ikinci yarı gerçek kimliğine kavuştu. Son dakikalarda neredeyse galibiyeti kaçırdık. Biraz da futbol şansına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Taraftarımız Bursa'da bizi çok iyi destekledi ama kötü tezahürat ve çirkin saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildik. Şu anda savunmamız yapılıyor ve sonucuna da katlanacağız."
Bu hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını ve hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Fatih Sezer, "Mersin İdmanyurdu maçından galibiyetle döneceğimizi umut ediyorum. Çünkü takımımız gerçekten çok iyi oynuyor. Takımımızda birlik beraberlik üst seviyede. Oradan galibiyetle döneceğimize yürekten inanıyorum. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI