ESKİŞEHİRSPOR teknik direktörü Michael Skibbe, sahalarında Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yendiği maçı değerlendirirken şunları söyledi:
"Bizim için iyi bir maçtı. Rüzgarlı hava şartları olmasına rağmen takımımız iyi oynadı. Karşı takıma 90 dakika boyunca hiç bir gol şansı vermedik. Hem ilk yarı hem ikinci yarı 4-5 tane gol pozisyonuna girdik. Takımımın mücadelesinden ve performansın çok memnunum. Balıkesirspor maçına da iyi hazırlanacağız. Orada puanlarımızı alarak alt sıralardan çıkmayı hedefliyoruz."
Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay ise Eskişehirspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ettiğini söylerken şöyle konuştu:
"Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynadık. İlk defa bir maçta gol atmadık. Golü geçtik, doğru düzgün pozisyon bile üretemedik. Bu maçın üstüne konuşmamak lazım. Ligin daha bitmediğini arkadaşlarımıza bir türlü anlatamadık. Devre arası transfer yapmayan bir iki takımdan biriyiz. Hep aynı arkadaşlarımıza yüklendiğimizden de takımda düşüş olabiliyor. Her çıkışın düşüşü vardır. Biz bunu yaşıyoruz. Sakat ve cezalı arkadaşlarımızın olması da bizi sıkıntıya sokuyor. Bunu bir an önce atlatmamız gerekiyor. Önümüzdeki Gaziantepspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bugünkü oyun biz hiç yakışmadı."

 FOTOĞRAF