Kemal ATLAN/ ESKİŞEHİR, () - ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'un Galatasaray'ı 1-0 yendiği maç sonunda her iki takımın teknik direktörleri düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.
Galatasaray ile her zaman dost olacaklarını söyleyen Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Michael Skibbe karşılaşmayla ilgili, "Bugün stattaki atmosfer muhteşemdi. Taraftarımızın desteği çok iyiydi. Takımımız canı yürekten oynadı. Galatasaray'a karşı çok iyi mücadele koydu ortaya. Daha fazla gol şanslarımız da vardı. Genç oyuncularımız, şanslarını iyi değerlendirdi. Performansları gayet iyiydi. Ben şuanda Galatasaray'a rakip olabilirim, ama her zaman dostluğumuz devam edecek" dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da Eskişehirspor'u kutladığını söyleyerek şunları kaydetti: "Bugün kötü bir mağlubiyet aldık. Eskişehirspor'u kutluyorum. İyi oynamaya çalıştık, pas yapmaya çalıştık ama biraz ilk yarıda özellikle oyunu geride kabul ettik. Daha ileride oynamamız gerekiyordu ve biraz mücadele konusunda zayıf kaldık. Sadece oynamakla olmuyor bazen, oynatmamak gerekiyor, mücadele etmek gerekiyor. Bunu da takım halinde yapmak gerekiyor. Bugün bunda biraz zafiyet yaşadık. Bazı oyuncularımızı görmek istedik. Bazı oyuncularımızın fiziksel kapasitelerini biraz daha üst seviyelere çekmek için biraz daha fazla onları sahada tutmaya çalıştık. Maçı kaybettik. Bizim için üzücü. Ne olursa olsun burada Galatasaray takımının kazanması gerekiyordu. Başaramadık. Eskişehirspor'u kutluyorum. Şimdi önümüzdeki hafta sonu bir Bursaspor maçımız var. En iyi şekilde ona hazırlanmaya çalışacağız. Forvet konusunda şuanda yeterli. Ancak daha güçlü bir duruma geleceğimiz bir forvet olursa onu da düşünürüz. İlk günden beri söylüyorum. Transfer şart değil. Biz elimizdeki kadroyla da bir şeyler yapıyoruz."

FOTOĞRAFLI