ESKİŞEHİRSPOR Başkanı Mesut Hoşcan, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini, taraftarların yönetimin istifası ile ilgili bir beklentisi olduğunu söyledi, "Zamanı gelince bırakmasını da biliriz. Koltuk sevdalısı olmadık" dedi.
Başkanı Mesut Hoşcan Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Ligde istenilen yerde olmamaktan dolayı herkesin yüreğinin yandığını söyleyen Başkan Hoşcan, şöyle devam etti:
"Şu anda herkesin yüreğinin yandığı çok açık. Mutsuz muyuz? Evet. Peki umutlu muyuz? Kocaman bir evet. Birçok olumsuzluk üst üste geldi. Taraftarın yönetimin istifası ile ilgili bir beklentisi var. Seçimle gelmiş yönetim olarak şu an Eskişehirspor'a olan sevdamız açısından böyle bir istifa söz konusu değildir. Bizler asla ve asla sorumluluktan kaçmıyoruz. Zamanı gelince bırakmasını da biliriz. Koltuk sevdalısı olmadık. Gün birleşme, takıma sahip çıkma günüdür."
"8 PUAN HAKEM HATALARINDAN KAYBEDİLDİ"
Ligde bulundukları yerin Eskişehirspor'a yakışmadığını ifade eden Mesut Hoşcan, en az 8 puanı hakem hataları yüzünden kaybettiklerini öne sürdü. Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam ile ligin ikinci yarısı için çalışmalara şimdiden başladıkları belirten Hoşcan, şunları söyledi:
"Yollarımızı ayıracak oyuncular ile yeni gelecek oyuncular belirlendi. Kulübe gerçekten değer katacak transferler olacak. Sezon başındaki transferlerde geleceğe yatırım yaptık. Devre arasındaki transferlere sıcak bakmamamıza rağmen nokta atışı transfer yapacağız. İkinci yarının başından itibaren bu takım kendisine yakışan yere doğru hızlı bir şekilde yürüyecektir. Bundan da kimsenin endişesi olmasın. Onları mutlu edecek transferleri mutlaka yapacağız. Eleştiriye her zaman açığız. Sadece hakaret ve küfür olmasın."
"ERKAN KULÜBE İHBARNAME GÖNDERDİ"
Erkan Zengin'in 600 bin Euro alacağı için menajeri aracılığıyla kulübe ihtarname gönderdiğini de belirten Mesut Hoşcan, "Erkan yaklaşık 5 yıldır bizimle birlikte. Takımın ağabeyi. Maalesef transfer dönemine yaklaştığımızda bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Bu tür olayları Veysel ve Tarık'ta da yaşamıştık. Bu sorunları aşacağız. Kendisi de üzgün olduğunu söyledi ve geri çekeceğini söyledi. Maalesef bu arkadaşlarımızın aklını karıştıranlar var" dedi.
ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK
Galatasaray ile transfer konusunda görüşme yaptıklarını açıklayan Başkan Mesut Hoşcan, bu arada Engin Baytar'ın transfer gündemlerinde olmadığını söyledi. Kulübün ekonomik yönden de sıkıntılı olduğunu dile getiren Başkan Hoşcan, son olarak, "Enkaz edebiyatı yapmama kararı aldık. Eskişehirspor'un mali durumunu hepimiz biliyoruz. Elimizde sihirli değnek yok. Bu borcun hemen bitmesi mümkün değildir" diye konuştu.

FOTOĞRAF