EsKİŞEHİRSPOR teknik direktörü Samet Aybaba, 3-2 kazandıkları maçtan sonra talihsiz bir gol yedikleri, 2'nci yarıda kazanmayı istedriklerini belirtirken şunları söyledi:
"Oyunun genelinde iyi oynadık. İlk 45 dakika birkaç pozisyona girdik ama baskıyı kuramadık. Ama ikinci yarı gerçekten mükemmele yakın bir oyun oynadık. Taraftar istedi, oyuncu istedi, kenardaki arkadaşlar istedi. Tamamen oyuna yönelik hamleler yaptık. Bugün keyifli bir gün. Türkiye'deki, ülkemizdeki bütün güzel günleri şehit ailelerimize armağan ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Maçta Meye çok koştu, çok mücadele etti. Kazandığımız maçtan sonra, (Bu daha başlangıç) diyoruz. 13 maç kaldı. Hepsi 3 puanlık, hepsi final maçı. Daha çok kenetlenmemiz lazım. Bu şehrin kalbinin Kasımpaşa maçında hep birlikte atması lazım."
ANTALYASPOR: "PAS HATASI YAPTIK"
Antalyaspor yardımcı antrenörü Erol Malkoç, kazanmak için geldiklerini, ancak puansız döndüklerini söylerken şöyle konuştu:
"Maçın başında bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik. Çok iyi oynamasak da ilk yarı bulabileceğimiz pozisyonlar vardı. İkinci golü bulup daha rahat edebilirdik. İlk yarı pas hatası yaptık. İkinciyi yarı için daha az pas hatası yapılmasını istedik. Çıkar-çıkmaz hemen ikinci yarının başında yediğimiz gol , ondan sonra tekrar iki tane bireysel hatadan yediğimiz gol maçı bir anda 3-1 yenik duruma düştük. Ondan sonra bütün hamleleri yaptık maçı kurtarmak adına. Bütün ofansif oyuncularımızı oyuna koyduk. 3-2'yi yakaladık. 3-2'yi 3-4 dakika önce bulsaydık belki 3-3'ü de bulabilirdik. Lig kızıştı. Herkes daha dikkatli olması lazım. Buna biz de dahil. Ama biz iyi takım olduğumuza inanıyoruz. Antalyaspor iyi takım. Sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu arada Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum."

FOTOĞRAFLI