BODRUM Ticaret Odası tarafından düzenlenen bir etkinliğe katılan eski futbol hakemi ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Manisa'da oynanan Süper Kupa finalindeki davranışları ve söylemleriyle tepki çeken Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i sert bir dille eleştirdi, "Biri Volkan'ı durdursun" dedi.
Trafo Bodrum'da gerçekleşen etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Toroğlu, "Galatasaray Başkan Ünal Aysal ile Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu arasında maçtan önce çok çirkin diyaloglar yaşandı. O diyaloglar her zaman olduğu gibi sahaya tesir etti. Sahanın içinde de çirkinlikler oldu. Volkan'ın yaptıklarına ve söylediklerine birinin 'Dur' demesi lazım. Bunu kim der onu merak ediyorum. Bakıyorum, nasıl sporcular, anlamak mümkün değil. Sporcunun özü o değil. Birilerinin dur demesi lazım. Kim der? Futbolun da sahibi yok. Kimsenin de dur diyeceğini sanmıyorum. Futbol Federasyonu var mı? Yok" şeklinde konuştu.
Volkan Demirel'in, Melo'yu kast ederek, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" sözlerini de değerlendiren Erman Toroğlu, "O dili olmayan hayvanlara yazık. Dili olmayan hayvanlara ben hayvan diyemiyorum, onlar güzel insanlar, iyi insanlar. Ben, bazı insanlara insan diyemiyorum ama o köpekler iyi insanlar. Sokak köpekleri daha iyi insanlar" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI