KAYSERİ Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, pazar günü sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçında en az rakipleri kadar mücadeleci ve agresif bir futbol ortaya koyacaklarını söyledi.
Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Bülent Korkmaz, sözlerine oyuncu açısından eksiklikleri olduğunu belirterek başladı. En az 2 oyuncuyu daha renklerine katacaklarını ifade eden Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:
"Bu konudaki girişimlerimizi yöneticilerimiz sürdürüyor. Avrupa kupalarında oynayan tüm takımlarımıza da başarılar diliyorum. Bizde bu hafta Trabzonspor ile oynayacağız. Her yönü ile değişime uğrayan bir takım olan Trabzonspor, oyun sistemi ile de değişikliğe uğramış bir takım. Mücadelesi üst seviyelerde olan bir takım. Biz de aynı agresifliği ve aynı mücadeleyi yapmaya çalışacağız. Kendi sahamızda daha iyi bir oyun çıkartmaya çalışacağız."
Sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, oyuncularının her yönü ile maça hazır olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, daha sonra şunları söyledi:
"Her şey düşündüğümüz gibi iyi gidiyor. İyi bir takım olduk. İyi bir aile yapısını oluşturabilirsek o zaman daha farklı oluruz. Bizde bunun için uğraşıyoruz. Birkaç sakatımız var. İnşallah onlar da iyileşince daha iyi olacağız. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak maça hazırlanıyoruz. Kendi taraftarımızla kendi sahamızda iyi bir maç bekliyoruz. Sonucunda da kazanmak istiyoruz. Geçen sene takımımız zor bir süreçten geçti. Bu sene o süreci bir daha görmemeyi arzuluyoruz. Ligde kalıcı bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. Takımın tek hedefi takım halinde oynamak ve takım olmak. Hem mücadele olarak üstülüğümüzü hem de agresiflik olarak üstünlüğümüzü gösterip istediğimizi almak istiyoruz.."
Trabzonspor maçında  Mehmet Akgün ile Mahmut'un forma giyemeyeceğini belirten Bülent Korkmaz, Tahkim Kurulu'nun hem kendisi, hem de oyuncusu Necati Ateş hakkında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği cezayı kaldırılması konusunda da şöyle dedi:
"Tahkim kurulu haklı bir karar verdi. Zira haksızlığa uğramıştık. Ortada bir şey yokken haksız bir ceza verildi. Az kalsın, yurt dışında kamp yapıp faydalarını görelim derken,hiç hak etmediğimiz şekilde zarar görecektik.''
Bülent Korkmaz, açıklamasının sonunda Trabzonspor maçı için taraftarlarına çağrıda bulundu, "Bir milyon 300 bin nüfuslu Kayseri'nin yüzde biri maça gelse, 13 bin kişi eder. Kimse Passolig uygulamasını bahane edip, bizi sahada taraftar baskısından yoksun bırakmasın'' dedi.

FOTOĞRAF