Oktay ENSARİ-Zafer BARIŞ/KAYSERİ()- PTT 1'inci Ligi'ne düşen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un onursal başkanı Memduh Büyükkılıç, Süper Lig’e çıkan Kayserispor’un yeni yönetimini ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.
Melikgazi Belediye Başkanı da olan Memduh Büyükkılıç, Karpuzatan Tesisleri'nin kapısında Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel ve yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Memduh Büyükkılıç, ziyarette şunları söyledi:
"Kayserispor ve Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor, bu şehrin iki önemli değeri. Kayserispor'umuz büyük bir başarı sergiledi ve Süper Lig’e yeniden çıktı. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise birtakım talihsizlikler sonucu Süper Lig’den PTT 1'inci Lig’e düştü. Her iki takımımız da bizim gözbebeğimizdir. Her zaman Kayseri olarak Süper Lig’de bir takımımız bulunuyor. Takımlarımızın başarısı sürmeli ve bizler de takımlarımızla bu futbol heyecanını yaşamalıyız. Kayserispor’un yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum."
Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel'de, "Hedefimiz, Kayserispor’un başarı çizgisini yükseltmek. Biz bu çalışmaları yaparken de taraftarlarımızdan ve Kayserimizden destek bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, her zaman yanımızda olsunlar" diye konuştu.

FOTOĞRAF