Zafer BARIŞ/KAYSERİ,()– SUAT Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Teknik direktör için benim gönlüm yerliden yana" dedi.
Başkan Ziya Eren, Hacı Boydak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, bütün dikkatlerini yarın oynayacakları Balıkesirspor maçına verdiklerini vurgularken şunları söyledi:
"Lige başlarkenki hedefimiz, ilk 5’ti. Bunun için 2006-2007'de takımı 3'üncü yapan Bülent Korkmaz ve ekibiyle aynı başarıyı yakalayacağımızı düşünerek anlaştık. Ancak bu sezon aşı tutmadı. Biz de konuşarak, ayrılık kararı aldık. Hiçbir şekilde tazminat ödenmedi. Ayrılık kararı aldıktan sonra takımı alt yapı sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş'e teslim etti. Görüştüğümüz hocalar arasında yerli ve yabancılar var. Ancak benim gönlüm yerliden yana. Etrafımızdan hoca konusunda çok baskı geliyor ama biz yönetim olarak hocamızı kendimiz seçeceğiz."
Başkan Ziya Eren, takımının antrenmanlarına ara vermeden Balıkesirspor maçına hazırlandığını söyledi, "İlhan Parlak, Eskişehirspor maçında sakatlandı ve ameliyat olmak üzere Almanya’ya gitti. Sezonu kapattığı söyleniyor. İnşallah ameliyatı başarılı geçer ve en kısa zamanda aramıza döner. İbriciç de sakat" diye konuştu.
"TARAFTAR BEDAVA BİLETE İLGİ GÖSTERMEDİ"
Başkanı Ziya Eren, Balıkesirspor maçı için uygulamaya koydukları ücretsiz bilyet konusunda da şunları söyledi:
"Balıkesirspor maçında maç bileti alacaklara Passolig kartını bedava vereceğimizi duyurmamıza rağmen, şimdiye kadar bu kampanyadan şubana kadar 44 taraftarımız yararlandı. Futbol masasının 4 bacağından biri de taraftardır. Taraftar olmadan o masa ayakta duramaz. Biz taraftarlarımıza sesleniyor ve maçlarımızda bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Balıkesirspor maçı, belki de geride bıraktığımız 10 haftadan daha önemli bir maç ve biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Maçlarda 12’nci adam olarak görev yapan taraftarımızı Balıkesirspor maçına davet ediyoruz."

FOTOĞRAF