TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu yıl 17'nci kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası'nda mücadele edecek U16 Milli Takımı'nın teknik direktörü Ahmet Ceyhan ile Takım Kaptanı Recep Gül turnuva ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ege Kupası'nın bu yaş kategorisinde hedef niteliğinde bir turnuva olduğunu ifade eden Ceyhan, "Yaklaşık bir yıldır ciddi bir hazırlık içerisindeyiz. Güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. Öncelikli hedefimiz, iyi futbol seyrettirmek. İyi futbolun sonucu zaten iyi skor olacaktır, buna inanıyoruz. Rakiplerimizi iyi tanıyoruz. Ancak bizim takımımız yetenekli ve gelişime açık oyunculardan kurulu" diye konuştu.
U16 Milli Takım Kaptanı Recep Gül, finali ve şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayarak, "Şansımızı çok yüksek görüyorum. Uzun süredir birlikte oynayan başarılı bir ekibimiz var. Geçen yılki turnuvayı izledik ve neleri başarabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Her şey umduğumuz gibi giderse turnuvada en az, final oynayacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz ise şampiyonluk. Geçen yılki başarıyı devam ettirmek bizim için çok önemli" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAF