Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp, Eylül ayında Özbekistan'ta yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ikinci kez altın madalyanın sahibi olmak için mindere çıkacağını söyledi.

08-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek olan Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası öncesinde hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren milli güreşçi Rıza Kayaalp, şampiyonluk parolasıyla antrenmanlarına devam ediyor.

"TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ, DÜNYAYA BİR KEZ DAHA İSPAT EDECEĞİM"

Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) tarafından grekoromen stil 130 kiloda dünyanın en iyi güreşçisi seçilen başarılı sporcu Rıza Kayaalp, şampiyona öncesinde temkinli konuştu.

4 Avrupa ve 1 Dünya Şampiyonluğu olduğunu hatırlatan milli güreşçi Rıza Kayaalp, "Tecrübeli antrenörlerimizin nezaretinde Sarıyer Kamp Eğitim Tesisleri'nde çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. Bu şampiyona benim açımdan zor geçecek çünkü rakiplerim gerçekten çok güçlü. Ama geçtiğimiz senelere göre kendimi daha formda hissediyorum. Başkanımız Hamza Yerlikaya'nın destekleri ve milletimizin duaları sayesinde altın madalya ile ülkeme dönmek istiyorum. Türk'ün gücünü dünyaya bir kez daha ispat edeceğim" değerlendirmelerinde bulundu.