ANTALYA, --(FOTOĞRAFLI)

Gloria Golf Resort Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın şampiyona ile ilgili bilgi verirken, Türkiye-Rusya ilişkilerine değindi.

"Turizmin bir barış elçisi olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu anlayış ve inanç ile çok kısa zamanda Gloria tesislerimizde her zamanki gibi yüksek sayıda Rus misafirlerimizi ağırlamak ve onlarla dostluklarımızı daha da ileri seviyeye taşımak istiyoruz.

Antalya ve Belek yine önemli bir organizasyonun altına imza atıyor. Dünya Amatör Golf Şampiyonası için geri bsayım başladı. Antalya, Belek'te Gloria Hotels Resorts'ta Dünya Amatör Golf Şampiyonası (WAGC) için basınla bir araya gelen Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria Otelleri sahibi Nuri Özaltın

"Bugün 40 ülkeden gelen beş takım kendilerini kalifiye ederek, turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır. Bu sporcuları Türkiye'de ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Turizm gerçek anlamda bir barış kaynağıdır. Rusya ile son günlerde yaşadığımız sıkıntılı günler bizleri ve Türk halkını çok üzdü. Bu günleri geride bırakarak 2016 sezonunda Rus dostlarımız ve müşterilerimiz ile her zaman olduğu gibi birçok beraberce müşterek projeye ve etkinliğe imza atmak istiyoruz. " dedi.

20 YILDAKİ TÜRK-RUS DOSTLUĞU

Nurie Özaltın, "Takriben son 20 yılda Gloria tesislerimizde Rus Türk dostluğunu ve kardeşliğini en yüksek seviyede yaşadık ve yaşattık. Milyona yakın Rus vatandaşına en üstün hizmeti sunarak onlarla beraber çok sıkı dostluklar kurduk. Aynı şekilde Rusya'da birçok etkinliğe katılarak iki ülkenin daha sıkı bir şekilde birbiri ile kaynaşması için destek olduk, çaba gösterdik. Bu uzun yıllar içeresinde Rusya ve Türkiye'nin iki Cumhurbaşkanının dostluklarının, bizlere verdiği güçle, iki ülkenin toplumlarının birbiri ile daha yoğun bir araya gelebilmeleri için devamlı olarak proje ürettik.

Turizmin bir barış elçisi olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu anlayış ve inanç ile çok kısa zamanda Gloria tesislerimizde her zamanki gibi yüksek sayıda Rus misafirlerimizi ağırlamak ve onlarla dostluklarımızı daha da ileri seviyeye taşımak istiyoruz. " diye konuştu.

WAGC HAKKINDA

WAGC 1995 yılında dünyanın önde gelen spor ikonlarından Sven Tumba tarafından bulunmuş ve İsveç'te golfün yanı sıra buz hokeyi ve futbolu da temsil etmektedir. Turnuva katılımcılarından Arnold Palmer on yılı aşkın süredir bu organizasyona destek göstermektedir. Seve Ballesteros yaşamını yitirdikten sonra, Annika Sörenstam Danışman Kurulu Onursal Başkanı olarak onun yerine geçmiştir. WAGC, tüm amatör golfçülere onların beceri düzeyinde olan başka oyunculara karşı ülkelerini bir global şampiyonada temsil etme heyecanını ve prestijini yaşatmak üzere geliştirilmiştir. Artık bugün, 40'tan fazla ülkede ulusal şampiyonası gerçekleştirilen dünyanın en büyük amatör golf şampiyonasıdır. WAGC Dünya Finali 72 delikte oynanmakta (profesyonel PGA turnuvalar gibi) ve her tur arasında handikap düzenlemeleri bulunmaktadır.

GLORİA GOLF TESİSLERİ HAYRAN BIRAKIYOR

Akdeniz ve Toros Dağları'nın buluştuğu nokta, Ankara merkezli önde gelen Türk şirketlerinden Özaltın Holding'in bünyesinde yer alan Gloria Hotels ...Resorts, her mevsimde ayrı güzel olan ve Antalya havaalanından sadece 30 dakika mesafede bulunan Belek'teki 5 yıldızlı otelleri ile hayranlık uyandırıyor. Gloria Golf Resort (1997), Gloria Verde Resort (2001) ve Gloria Serenity Resort (2007), Gloria Villas ve Türkiye'nin en büyük golf sahası olan Fransız golf sahası mimarı Michel Gayon tarafından tasarlanan 45-delikli Gloria Golf Club (2 adet 18-delikli şampiyona sahası ve 9-delikli akademik sahası) toplam 212.000 m2 üzerine kurulmuştur. Gloria Kongre Merkezi son teknoloji ile donatılmış salonlarıyla her türlü toplantı, kongre ve organizasyon için ideal platformdur. Bununla birlikte, Özaltın Holding 2015 yılının Ocak ayında 50'den fazla spor dalına imkan tanıyan ve hem profesyonellere hem de amatörlere hitap eden, Türkiye'nin en büyük spor arenası Gloria Sports Arena'nın açılışını yaptı. Aradığınız golf keyfi dolu bir tatil, sayısız mistik spa olanaklarıyla ruhu okşayan bir kaçamak, gurme yemek deneyimleri veya tüm aileye göre sayısız eğlence seçenekleri olsun, Gloria Hotels ...Resorts herkese uygun bir hizmet sunmaktadır.