Hakan AYTAŞ, Köln-



Almanya Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren Borussia Dortmund'da İlkay Gündoğan'ın 434 gün süren sakatlığının ardından yeniden forma giymesi sevinçle karşılandı. Gündoğan, 1.FC Köln'e 2-1 yenildikleri maçın ardından, "Yeniden takımda olmak güzeldi" dedi.

Borussia Dortmund'un İnternet sitesinde futbolcu ile ilgili yer alan haberde, İlkay Gündoğan'ın 1.FC Köln maçında ikili mücadelelerde biraz zayıf kaldığına dikkat çekildi. Yine Gündoğan'ın maçta paslarda başarılı olduğu bildirilirken, kaleye yeterince vuruş yapmadığı belirtildi.



BUNDESLİGA'DA 14. SIRADA

Bundesliga'da 8 puanla 14. sırada bulunan Borussia Dortmund'da Kagawa, Mkhitaryan ve Reus gibi futbolcuların da sakatlıklarının ardından çıktıkları maçta yüzde 100 performans gösteremedikleri ifade edildi. Kulübün İnternet sitesinde Erik Durm'un baldırında çekme olduğu ancak kulüp doktorunun yaptığı muayenede önemli bir bulguya rastlanmadığı bildirildi. Durm'un çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Galatasaray maçına gitmesi bekleniyor. Borussia Dortmund'un önemli oyuncularından Nuri Şahin ise bir ay önce dizinden geçirdiği ameliyat nedeniyle takımında yer alamıyor. Nuri Şahin'in en erken kasım ayında sahalara dönmesi bekleniyor.