ZİRAAT Türkiye Kupası'nda 23 Aralık saat 17.00'de Galatasaray'ı ağırlayacak olan Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı İhsan Avcı, "Bu maçla sporun kardeşlik ve barış olduğunu ortaya koyacağız" dedi.
Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda salı günü Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirten Başkan İhsan Avcı, şunları söyledi:
"Galatasaray'ı Diyarbakır'da ağırlamak bizim için memnuniyet verici bir olaydır. Önümüzdeki yıl daha üst liglerde mücadele etmek istiyoruz. Galatasaray maçı, aynı zamanda eksiklerimizi görmemiz açısından da önem taşıyor. Diyarbakır halkına futbol seyri güzel bir maç izleteceğimizi düşünüyorum."
Atatürk Stadyumu'nun tribünlerindeki çökme tehlikesi nedeniyle 12 bin kişilik kapasitesinin İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından 4600 kişiye indirildiğini hatırlatan Başkan Avcı, "Buna ilkin itiraz ettik. Ama işin teknik boyutu söz konusu olunca bundan vazgeçtik. Neticede hiçbir şey insan sağlığından önemli değildir. Maçı 4600 kişiye oynayacağız" dedi.

FOTOĞRAF