PTT 1'inci Lig'de son maçta düşmekten kurtulan Denizlispor'da cuma günü çoğunluk sağlanamayacağı için 8 Haziran'a ertelenmesi beklenen genel kurul öncesi belirsizlik sürerken eski başkanlardan Süleyman Urkay, "Denizlispor'un geleneğinde aday olunmaz, görevlendirme yapılır" dedi.
Mevcut şartlarda aday çıkmasının güç olduğunu savunan Süleyman Urkay, "Mali tabloyu inceleyeceğim. Eğer borçları sıfırlayacak bir pozisyon varsa aday olmayı düşünebilirim. Arkadaşlarımla görüşmelerimi sürdürüyorum" diye konuştu.
Bir başka eski Başkan Mehmet Özsoy ise şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için en az 10 milyon TL gerektiğini savunarak, "Ben bu parayı kendi bütçemden karşılayamam. Kentin ileri gelenleri toplanıp güçlü bir konsorsiyum oluşturabilir" dedi.
Kulübün 30 milyon TL olan borcunun 14 milyon TL'ye indiğini kaydeden Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise, "Bundan sonra çark daha rahat döner. Göreve devam etmeyi düşünmüyorum ancak kesin kararımı, yönetici arkadaşlarla görüştükten sonra vereceğim" ifadesini kullandı.