Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- PTT 1'inci Ligi'nde son 3 haftaya düşme hattında giren Denizlispor'da futbolcular, kurtuluş primi önerisini kabul etmedi.
Takım kaptanları Mustafa Keçeli ve Veli Acar'la görüşen yöneticiler, "Boluspor, 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükmşehir Belediyespor maçlarında alınacak puanlarla ligde kalırsanız 40'ar bin TL ekstra prim vereceğiz" dediler.
Takım arkadaşlarıyla görüştükten sonra ekstra prim istemediklerini belirten Mustafa ve Veli'nin, "Üç maç sonunda ligde kalıp, ekstra prim alırsak, sağda solda 'Para için oynadılar' diyecekler. Normal primlerimizi verilsin yeter. Biz Denizlispor'un kurtuluş mücadelesinde elimizden geleni yapacağız"  dedikleri öğrenildi.

Öte yandan eski başkanlar Ali İpek, Selami Urhan ve Hasan Kıbrıslıoğlu, dün kendi aralarında gerçekleştirdikleri toplantının ardından akşam da tesislere giderek yönetim, teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Ziyaretin kendilerine moral ve güç verdiğini ifade eden Başkan Mustafa Şavluk, "Bugüne kadar etkili bir lobi desteğinin eksikliğini fazlasıyla hissettik. Eski başkanların desteği bizim de güçlü bir camiaya ve lobiye sahip olduğumuzun göstergesidir" dedi. Başkan Şavluk, gelinen noktada sadece takımın ligde kalmasının önemli olduğunun altını çizerek, "Şahsımla ilgili bir hesaplaşma olacaksa 3 maç sonra olsun" ifadesini kullandı.   FOTOĞRAFLI