DENİZLİSPOR yönetiminde Başkan Mustafa Şavluk'la bazı yöneticiler arasında bir süredir yaşandığı öne sürülen gerginlik, teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın sözleşmesinin feshedilmesinden sonra iyice su yüzüne çıktı.
Mehmet Altıparmak'la yolların ayrılmasından sonra dün akşam toplanan yönetim kurulu yeni teknik adamın kim olacağı konusunu tartışırken, yönetim içinde görev değişikliğine gidilmesi de gündeme geldi. Bir süredir istifa edeceği söylenen Asbaşkan Süleyman Gedik, istifasını yönetime verdi ve görevinden ayrıldı. 

Yönetimde yeni bir yapılanmaya gideceklerini söyleyen Başkan Şavluk, "Hiçbir yöneticinin istifasını istemedim ancak ayrılmayı düşünen varsa, istifa edebilir" dedi. Teknik adam konusunda şu ana kadar kimseyle görüşme yapmadıklarını belirten Başkan Şavluk, "Şu an takımı altyapı sorumlumuz Ali Yalçın çalıştırıyor. Aklımızda bazı isimler var ancak henüz sonumut bir gelişme yok" ifadesini kullandı.
Bu arada yeşil siyahlı ekipte daha önce kadro dışı bırakılan Kerem, Cihan ve Serkan affedilerek takımla birlikte çalışmalara başladı.