TFF 1'inci Lig'de üst sıraları hedefleyen Denizlispor'da pazar günü iç sahada oynanacak Manisaspor maçı için geri sayım başlarken, yönetim futbolculara 300 bin TL dağıtarak moral dopingi yaptı.
Yönetici Ahmet Selvi'nin tesislere gönderdiği para Teknik Direktör Ali Tandoğan'a teslim edildikten sonra görevlilerce oyunculara dağıtıldı. Yaklaşık 1 miyon 300 bin TL alacağı bulunan oyuncular, derbi öncesi yapılan ödemeyle moral buldular.

 "Daha önce kamuoyuna yansıyan olumsuzluklar nedeniyle ödemelerde aksaklıklar yaşandı" diyen Asbaşkan Taner Atilla, "Bu düzensizlik hepimizi üzüyor. Yönetim olarak kulübün mali yapısını düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu., Hafta başında iş adamı Derya Baltalı'nın temliğini kaldırmasıyla Futbol Federasyonu'ndan kulübe aktarılacak paranın bir bölümünü de futbolculara dağıtılacağı öğrenildi. KALE ARKASI BİLETİ 1 TL  Dernizlispor yönetimi, Manisaspor maçının bilet fiyatlarını belirlerken, kale arkası tribünde damping yaptı. Daha önce 10 TL'den satılan kale arkası bilet fiyatı 1 TL'ye indirildi. Açık tribün biletleri 15, A kapalı 20, B ve D kapalı tribün ise 25 TL olarak açıklandı. Zorlu randevunun hazırlıklarını Şemikler'de yapılan antrenmanla sürdüren yeşil siyahlılarda sarı kart cezalısı Ömer Alp Kulga Manisaspor randevusunda forma giyemeyecek.