ŞENOL GÜNEŞ: KAPASİTEMİZİN ALTINDA OYNADIK
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, Kerim'in becerisiyle 2 gol yediklerini belirterek, "Biz Beşiktaş'ın gücünü bilerek sahaya çıktık. Oyunu çirkinleştirmeden, rakibimizin güçlü olduğunu bilerek yakalayacağımız pozisyonlarla Beşiktaş'ı zor duruma düşürmek istedik. Bunu da bir nebze başardık. İkinci devre aynı denk şekilde oyun geçerken Kerim'in şahsi becerisiyle iki gol yedik. Oyuncularımın futbol anlayışı beni mutlu etti. Beşiktaş'a bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim" dedi.
Gruplarında puan toplamak istediklerini ifade eden Galip Gündoğdu şöyle konuştu:
"İlk hedefimiz gruplara kalmaktı. Bundan sonraki hedefimiz de ne kadar puan toplamaya çalışırsak onu toplamaya çalışacağız. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Aziz'in yerine oynayan oyuncu da elinden geleni yaptı. Bir üst ligler gibi kadromuz geniş değil. Bizim hedefimiz Darıca'yı bir üst lige çıkartmak."
Takımın kapasitenin altında oynadığını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Gerçeğe baktığımızda oyun kalitesi düşük. Rakibimizin alt ligde olması bizim de alt ligde oynamamız anlamına gelmez. Maalesef ofansif ve defansif olarak iyi işler olmadı. Rakibin dirençli oyunu vardı. Biz kendi kapasitemizin altında oynadık. Ortaya düşündüğümüz güzel futbol çıkmadı. Konsantre eksikliği, saha zemini herşey konuşabilir ama hiçbir mazeret bundan daha iyi oynamayı engellememesi gerekiyordu" dedi.
Şenol Güneş herşeye rağmen daha da iyi futbol oynamaları gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Burada oyuncuları imtihana sokmadık. Bu antrenman maçıdır aynı zamanda. Hafta sonu oynayacağımız maç için hepsi değerlendirilir, son gün kararlandırılır. Bugün maçın diğer maçlarla bir ölçüsü olmaz. Kupada da oynuyoruz. Alt ligde de oynuyoruz. Her maçta en iyiyi oynamak zorundayız. Futbolcuların son durumuna bakıp hafta sonu derbi için karar vereceğiz. İsterdik ki hepsi daha iyi oynasınlar. Oynamadı, zemine ve başka sebeplere bağlı olarak oynamak sadece bizi avutur. Birebir rakipten top kazanmakta da eksiktik. Koşma olarak tempolu olarak kullanmamız gerekirdi o da zayıftı."
FOTOĞRAFLI