İngiliz Daily Mirror gazetesi bugün iki sayfaya yaydığı "Taze HERR Nefesi" manşetli haberinde, Brezilya kahramanı Arsenal'deki Alman milli futbolcuların

Arsenal'i bu sezon kıvamına sokacaklarını yazdı.

Arsenal'in orta saha oyuncusu Jack Wilshire'ın "Alman Dünya Kupası kahramanlarının dönüşü sezonu götürecek" sözlerini başlık yapan Daily Mirror, Alman üçlüsü Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski'nin cumartesi günü Everton'a ilk maçlarını oynamaya gideceklerini müjdeledi. Alman futbolcular, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in normal hakları olan tatillerini uzattığından İstanbul'daki Beşiktaş maçında oynamadılar ama rövanş maçında takımda yerlerini alacaklar.

Üç Alman futbolcusuna 27 Ağustos'da Emirates Stadı'nda oynayacakları Beşiktaş maçında Arsene Wenger'in Aaron Ramsey kırmızı kart gördüğünden ve Mikel Artetas'ın sakatlığından dolayı oynamayacaklarından ihtiyacı olduğunu yazan İngiliz gazetesi, Wilshire'ın "Çok büyük futbolcular. Onların geri gelmesiyle takım daha kuvvetli olacak. Beşiktaş'a karşı yine kolay bir maç olmayacak. Beşiktaş'ı hafife alamayız. Önce Everton. Sonra sırada Beşiktaş var.

İstanbul'daki performanslarından sonra Beşiktaş'ın kendine güveni tam olacak. Maça tam asılmamız gerekecek" sözlerine yer verdi.

Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşmalarında peş peşe 12 galibiyet rekorunu İstanbul'da Beşiktaş maçında kaybettiğine dikkat çeken Daily Mirror, teknik direktörünün şimdi büyük futbolcularına ihtiyacı olduğuna değindi.

Wenger, önümüzdeki Beşiktaş maçı için "Onlar da içinde biz de içindeyiz .Emirates'de büyük maç olacak" dedi.

Arsenal'li Alex Oxlade-Chamberlain play-off karşılaşmalarından sonra grup maçlarına kalmanın önemini vurgularken, "Sezon için çok erken. Birçok futbolcu tam formunu bulamadı. Zaman ilerledikçe daha iyi oynayacağımıza inanıyorum. Şampiyonlar Ligi her futbocunun oynamak istediği bir lig. Bu safhada Beşiktaş'a fırsatı vermek istemiyoruz. Herkesin şampiyonada ne kadar olmak istediğini maçta göreceğiz" diye konuştu.