BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 1'inci Grup takımı Cizrespor, cezası nedeniyle Şanlıurfa'da oynadığı maçta 12 Bingölspor'la 0-0 kalarak şampiyon olurken taraftarlarının kutlaması, yağmura rağmen gece yarısına kadar sürdü.
Cizrespor, 25'inci dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kaldığı maçın sonunda ligi 56 puanla tamamlarken en yakın takipçisi 12 Bingölspor ise 54 puanda kaldı. Spor Toto 3'üncü Lig'e çıkmaya hak kazanan Cizrespor, 2007 yılında veda ettiği profesyonel lige, 8 yıl aradan sonra geri döndü.
Futbolcular, dönüşlerinde binlerce taraftarı tarafından karşıladı. Sevgi gösterileri arasında 4 saat sonra Cizre'ye ulaşan kafile, ilçe merkezinde tur atarken havai fişek gösterisi düzenlendi. Kulüp Başkan Salih Sefinç, sezon boyunca kendilerini yanlız bırakmayan taraftarlarına sevinç yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Takım kaptanı Serkan Eyüpoğlu ise, "Bizim için çok güzel bir duygu. Yaklaşık 8 aydır gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Yeri geldi kötü maçlar oynadık ama sonunda istediğimizi aldık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF