BALIKESİRSPOR'da 15 Mayıs'taki kongrede yönetime aday olmasına rağmen usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle seçim başlamadan salonu terk eden başkan adaylarından Feyyaz Çiftçi, "Kulübü siyasetin göbeğine oturtup uzun süreden bu yana kulüp üzerinden siyasetin kralını yaptılar. Ben belediyenin de desteğiyle aday olunca Balıkesirspor'u siyasete alet ettiğimizi iddia ettiler" dedi.
Arkadaşları ile birlikte Balıkesirspor Kongresi'ne ilişkin dava açan Çiftçi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Kulübe talip olmalarının bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi. Çiftçi, şurmadı yazdı:
"Başarının tek sahibi kendileriymiş. Bizim 3'üncü Lig'den Süper Lig'e çıkışta payımız yokmuş gibi davrandılar. Kongrenin usulüne uygun yapılması için çalıştık. Salonda divan kurulu mahkemeye başvurabileceğimizi söyledi ama sonra bu yolu seçtiğimiz için eleştirildik. Kulübün başarısını canı gönülden istiyorum. Bizler egolarını yenmiş insanlarız. Spor hekimiyim. Kulübün bana ihtiyacı olursa yine hiçbir beklendim olmadan yardıma koşarım."

ÇY(YC/AÖ)