Türk Voleyboluna 56 yıl süreyle sporcu, antrenör, teknik direktör ve yönetici olarak hizmet eden Cengiz Göllü, "hayatının" kitabını yazdı.

Sporcu ve antrenör olarak milli takım günlerini, kulüp takımlarında yaşadıklarını anılar ve fotoğraflarla 425 sayfalık bir kitapta toplayan Cengiz Göllü, eski federasyon başkanı Erol Ünal Karabıyık'ı iş yerinde ziyaret ederek kitabını takdim etti.

Ziyaretinde Erol Ünal Karabıyık'la birlikte, Prof. Dr. Yüksel Kavak, Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, TVF eski genel sekreteri Dr. Sinem Mavili, İcra Kurulu Koordinatörü Sezgin Kaymaz ve diğer dostlarına imzaladığı kitapları armağan eden Göllü, bu vesile ile Ankara'da bulunmak ve dostlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Erol Ünal Bey gibi çok değerli bir başkanla dört yıl çalışma imkanı bulduğunu ve onunla birlikte voleybolun geldiği noktayı görme şansına eriştiğini söyleyen Cengiz Göllü, "Bu kitap benim spor hayatımı anlatırken Türk voleybolunun geçmişi hakkında da önemli bilgi ve belgeler içeriyor. Voleybolumuzun nerelerden nereye geldiğinin bir belgeseli adeta... Umarım Türk gençliğine ve voleybol severlere yararlı olur" dedi.

ERCAN ATA - ANKARA / (fotoğraflı)

ea(gh)