SPOR Toto Süper Lig'de sahasında bu sezon galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor, bu özlemine Gaziantepspor maçında son vermeyi hedefliyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş galibiyeti ile moral bulan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde ilk kez taraftarıyla buluşacak. Bu sezon sahasında galibiyete hasret kalan yeşil mavililer, Gaziantepspor maçı ile bu özlemi son vermeyi hedefliyor. Çaykur Rizespor’da ameliyat olan Godfrey Oboabona ve sakatlığı devam eden Murat Duruer dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
FERAH: TARAFTARIMIZA GALİBİYET EDİYE ETMEK İSTİYORUZ
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah 9 maçtır yenilmeyen Beşiktaş’ı kupada sahasında yenerek moral bulduklarını belirterek önlerinde zorlu bir Gaziantepspor maçı olduğunu söylerken şöyle dedi:
"Ligin iyi ekiplerinden Gaziantepspor karşısında iyi oyunulmuzu ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. Teknik ekibimiz takımı bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırladı. Bizim için son derece önem taşıyan bu maçı kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp, çıkışımızı başlatmak ve galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz."