ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, şiddetle galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirtti, "Galatasaray maçını kazanmak zorundayız" dedi.
Galatasaray maçının kendileri kolay olmayacağını bildiklerini ifade eden Hikmet Karaman, sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde kaybettiği Benfica maçında çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu hatırlattı. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını vurgulayan Karaman, "Sahamızda kaybettiğimiz puanları telafi etmeliyiz. Bu maç iki takım için de kolay olmayacak. Ancak kazanmak zorundayız. Bir galibiyet bizi moral ve motivasyon açısından çok iyi yerlere taşıyabilir" diye konuştu. Süper Lig'in son haftalarında kötü bir süreç yaşadıklarına işaret eden Hikmet Karaman, şöyle devam etti:

"GELİŞİM KAYDETTİK"

"Bazen istediklerinizi, düşündüklerinizi sahaya yansıtamazsınız. Ama her geçen gün bir gelişme kaydettiğimizi düşünüyorum. Kayserispor maçından 1 puan aldık. Bu belki skor olarak bizi yukarılara çıkarmasa da saha içinde oyun anlayışı olarak yukarılaraz çıkarttığını söyleyebilirim. Galatasaray maçına da bu düşünceyle çıkacağız. Kolay maç olmayacak ama kazanmak zorundayız. Galibiyete çok ihtiyacımız var."

KWEUKE'DEN GOL SÖZÜ

Çaykur Rizespor'un son haftalardaki suskun golcüsü Leonard Kweuke, zorlu Galatasaray maçında gol atmayı çok istediğini belirtti. Tecrübeli forvet oyuncusu, şunları söyledi: 
"Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak bunları geride bırakmak istiyoruz. Galatasaray maçı bu açıdan bizim için çok önemli. Rakibimizin maçlarını izledik. Çok iyi mücadele ediyorlar. Biz de buna göre önlem aldık. Birkaç haftadır gol atamadım. Galatasaray maçında fileleri havalandırarak galip gelmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz."