SPOR Toto Süper Ligde son iki haftayı galibiyetle kapatan Çaykur Rizespor, yakaladığı galibiyet serisini Torku Konyaspor karşısında da sürdürmek istiyor.
Ligde Galatasaray ve Osmanlıspor galibiyeti ile çıkışa geçen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, konuk edecekleri Torku Konyaspor karşısında da 3 puanı hedeflediklerini söyledi. Torku Konyaspor’u iyi analiz ettiklerini ifade eden Karaman, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Bizde iyi bir ekibiz. Rakibe göre özel önlemler alacağız. Her karşılaşma sonrası hatalarımızı gözden geçiriyoruz. Kazandığımız maçlarda yapılan hataları detaylıca inceliyoruz. Tüm hataları gözden geçirerek karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Torku Konyaspor maçına iyi hazırlandık. Saha ve seyircimiz önünde 3 puana ulaşmak istiyoruz. Alacağımız 3 puanla ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
TARAFTAR DESTEĞİ OLMADAN OLMAZ
Ligde yeterli taraftar desteğini göremediklerini ifade eden Karaman, "Deplasmanda oynadığımız Osmanlıspor maçında Rizelilerin büyük desteğini gördük. Ancak kendi sahamızda bu desteği göremiyoruz. Taraftar desteği olmadan bu iş olmaz. Torku Konyaspor karşısında taraftarlarımızın yanımızda olmalarını bekliyoruz. Bu gücü arkamızda hissedersek takımımız daha iyi motive olacaktır" diye konuştu.
KADRODA 3 EKSİK
Çaykur Rizespor’da Eren Albayrak ve Ousmane Viera’nın sakatlıkları bulunuyor. Tedavileri süren iki oyuncunun Torku Konyaspor karşısında forma giyemeyeceği belirtildi. Yeşil mavililerde kart cezalısı olan Robin Yalçın’da kadroda yer almıyor.