NASUHİ SEZGİN: ÜZGÜNÜZ
Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin maç içerisinde beklenmedik iki sakatlıkla oyun düzenlerinin bozulduğunu belirterek, "Oyun düzenimiz biraz bozuldu. Öne geçtik ancak arkasından gelen değişiklikle 3 gol yedik. 7 gol seyreden izleyiciler keyif almıştır diye düşünüyoruz. Son dakikalarda bir şansızlığımız var. Ya gol yiyoruz ya da gol atamıyoruz. Lig uzun ve devam edeceğiz. 3 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.
METİN KALKAVAN: RİZE TARİHİNE ALTIN HARFLERLE YAZILACAK BİR SONUÇ
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan büyük rakiplere karşı kazanmanın çok keyifli olduğunu belirterek, "Rize tarihine geçen bir maç oldu. Biz bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Ligde daha yukarıları hak ediyoruz. Bizim için kırılma maçıydı. Ya aşağıda kalacaktık yada yukarılarda tutunacaktık. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Rize tarihine altın harflerle bir sonuç kazandırdılar" dedi.
CUMHURBAŞKANINI SEVİNDİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her maçtan sonra aradığını hatırlatan Kalkavan, "Henüz aramadı. Son 4 haftadaki performanstan memnun değil ki son haftalar bizi aramadı. Bu galibiyeti Cumhurbaşkanımıza da hediye ediyoruz. Takımımızı yakından takip ediyor. Bugün kendisini sevindirdiğimizi düşünüyoruz. Galatasaray’a karşı ayrı sevinmiştir. Yenildiğimizde üzülüyor ve etkileniyor. Bundan sonra kendisini fazla üzmeyiz ve iyi sonuçlar alırız" ifadelerini kullandı.
DENİZ KADAH: HERKES SAVAŞTI 
Çaykur Rizespor’un 4’üncü golünü atan Deniz Kadah Galatasaray karşısında herkesin adeta savaştığını belirterek şunları söyledi: "Herkes çok iyi oynadı. Galatasaray karşısında 3 puan kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Golden sonra neler oldu bende anlamadım. Öyle bir sevinç oldu ki çok mutluyuz." 
EREN ALBAYRAK: TARİHİ MAÇ OLDU
Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak çok ihtiyaç duydukları bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Maçı bırakmadık ve son dakikalarda Hikmet hocamız önemli bir taktik değişikliği yaptı. 3’lü defansa döndü. 3-5-2 sistemine döndük. Bu taktik değişiklikle daha fazla atak yapmaya başaldık. Rakibin 10 kişi kalmasıyla topa daha fazla sahip olduk. Tarihi bir maç oldu. Rizespor taraftarına böyle güzel bir maç izlettiğimiz için çok mutluyuz" ifadesini kullandı.
MAÇ SONU SOYUNMA ODASINDA KUTLAMA
Galatasaray karşısındaki galibiyet sonrası soyunma odasında büyük coşku yaşandı. Yeşil mavili teknik heyet, futbolcu ve yöneticiler galibiyeti coşkuyla kutladı. Galibiyet selfiesi çektiren yeşil mavililer uzun süre sevinç yaşadı.
GALİBİYET PRİMİ 30 BİN LİRA
Bu arada Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı kutladı. Kalkavan maç pirimlerini yüzde 50 artırarak bu maç için 30 bin lira olduğunu açıkladı.
GALATASARAY'A TEPKİ
Maçın ardından İstanbul'a dönmek üzere Trabzon Havalimanı'na giden Galatasaray kafilesine taraftarlar tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı bir kaç taraftar, uçağa binmek üzere yolcu salonuna giren futbolculara, 'Ayıp ayıp size. Hakkını verin bu formanın. Paranız mı az geliyor? Yazık size' diye bağırdı.

FOTOĞRAFLI