– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, Eskişehirspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında 3 puan için çıktıkları sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. Uğur Tütüneker, şöyle konuştu:
"Top çok fazla bizde kalmadı. İkinci yarı biraz daha toparlandık ama golü de bulamadık. Pozisyonumuz çok değil ama son dakikada golü yapabilsek çok farklı olabilirdi. Yapacak bir şey yok. Şu anda 8 maçımız daha var. Önümüze bakacağız."
Çaykur Rizesporlu Tevfik Köse, 3 puan almak için sahaya çıktıklarını belirtti, "Bir gerçek var, o da iyi mücadele ediyoruz. Alınan puan bu mücadelenin içinde önemli. Artık her maçımız 3 puan üstüne olacak. Mücadelemiz sürecektir. Bizde isteriz 3 puanı ama 1 puanın kıymetini de bilmeliyiz" derken Ümit Korkmaz, "Zor bir maçtı. Son dakikada kazanabilirdik. Ama olmadı ama bu bizim kafamızı eğmemize neden değil. Önümüze bakacağız ve bu durumdan kurtarulacağız" diye konuştu.
ERTUĞRUL SAĞLAM: "ADİL BİR SONUÇ OLDU"
Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'da karşılaşmanın birkaç açıdan önemi olduğunu söyledi, "Üst sıralarda yerimizi sağlamlaştırmak için kazanmamız gerekiyordu. Çarşamba günü kupa maçı öncesinde iyi bir moral olacaktı. Sonuçtan ne kadar memnunusunuz, diye sorarsanız, en azından moralimiz bozulmadı. Kazanabilirdik de ama son saniyede kaybedebilirdik de. Adil bir sonuç oldu. İki takımda kaybetse adil olmayacaktı. Bu maçı artık bir kenara bırakacağız. Çarşamba oynayacağımız kupa maçı için bazı oyuncularımızı dinlendirdik. Her şeye rağmen alınan 1 puandan memnunum" dedi.
İki takım için zor bir maç olduğunu belirten Erman Kılıç, "İki takım da istediği futbolu pek ortaya koyamadı ama iyi bir mücadele oldu. Direkten dönen top kırılma anıydı. Son dakika da yenilebilirdik de. Bir puan iyi oldu" değerlendirmesinde bulunurken Serol, "Bizim için önemli bir maçtı. İki takımda mücadele açısından ortaya her şeyi koydu. Şu andan itibaren hafta içerisindeki kupa maçına odaklanacağız" diye konuştu. MK(TM/AÖ)